Creëer impact met data

Over Orange Insights

 • Wie zijn wij?

  Wij zijn Orange Insights en wij zijn er van overtuigd dat data impact geeft. Binnen iedere organisatie neemt de hoeveelheid data toe, en dat leidt tot kansen. Kansen die wij u graag helpen verzilveren.

 • Onze historie

  Met een fris team zijn wij in 2019 gestart om onze dienstverlening op het gebied van BI en data-analyse te ontwikkelen. Gedrevenheid en persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij ons. Met onze expertise realiseren wij niet alleen wat u van ons vraagt, maar kijken wij ook verder dan onze neus lang is. Wij zien u als partner, en samen met u kijken wij met een frisse, maar kritische blik naar uw data, en hoe dat in uw organisatie het beste ingezet kan worden. Iedere organisatie is uniek!

 • Hoe wij dit doen?

  Wij verzamelen, combineren en structuren uw data. Aan de hand van een dynamisch dashboard heeft u te allen tijde inzicht in data waar u het verschil mee gaat maken. Ook denken wij met u mee met welke data u moet registreren om de gewenste inzichten te krijgen. Daarnaast kunnen wij ook met u meedenken over de … wordt vervolgd

Onze 3 beloftes

We streven naar perfectie

1

Onze trajecten zijn niet onnodig zwaar of complex.

2

Wij betrekken u in het gehele proces.

3

Wij leveren op wat we vooraf samen hebben afgesproken.

Onze aanpak is het beste te omschrijven als ‘no-nonsens’, of in gewoon Nederlands: rechttoe-rechtaan. Dit betekent geen eindeloos lang proces zonder tussentijdse resultaten. Wij vinden het belangrijk dat u met eigen ogen ziet wat wij bouwen, zodat wij kunnen bijsturen waar nodig. Het uiteindelijke resultaat mag geen verrassing zijn!

BI Piramide

Onze visie op Business Intelligence

Sinds de jaren zeventig en tachtig worden er al Management Informatiesystemen gebruikt. Een Business Intelligence System is een van die systemen. Maar wat is Business Intelligence, afgekort met BI, nu precies? BI is kortweg het proces van het verzamelen en structureren van gegevens (data) zodat de gebruiker met behulp van analyses meer kennis en inzicht verkrijgt. Uitgangspunt hierbij is dat de analyses leiden tot adequate acties waardoor je als organisatie slimmer gaat werken en competitief voordeel behaalt . Dit is ook de zien in de piramide hieronder.

Inzicht
Kennis
Informatie
Data

Ons team

Het team achter Orange Insights

Met een fris team zijn wij in 2019 gestart om onze dienstverlening op het gebied van BI en data-analyse te ontwikkelen. Gedrevenheid en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel bij ons. Met onze expertise realiseren wij niet alleen wat u van ons vraagt, maar kijken wij ook verder dan onze neus lang is. Wij zien u als partner, en samen met u kijken wij met een frisse, maar kritische blik naar uw data, en hoe dat in uw organisatie het beste ingezet kan worden. Iedere organisatie is uniek!

Chiel den Dunnen
Adviseur | Founder
William Paauw
Consultant
Bart de Ruiter
Online Marketing Specialist
Hans Verhoog
Adviseur

Partnerpropositie

Wat kunnen wij voor uw klanten betekenen?

1

Bied uw klanten direct meerwaarde met onze standaard en / of Branche- specifieke dashboards!

2

Maak gebruik van onze expertise daar waar u deze wenst. Samen staan we sterker!

3

Wilt uw klant de stap maken naar een data-gedreven organisatie? Zet ons in om het traject van A tot Z te begeleiden!

Join the BI club!

Draag bij aan een digitale wereld met impactvolle data

 • Partner van Orange Insights

  Business Intelligence is niet meer weg te denken in ons digitale tijdperk. Elke branche kent zijn eigen uitdagingen en om concurrentie voor te blijven moet er kort op de bal gespeeld worden. Dit terwijl de hoeveelheid data nog elke dag toeneemt en het lastiger wordt om relevante informatie eruit te filteren. Business Intelligence vult deze groeiende behoefte perfect in

  Wij kunnen ons voorstellen dat ook uw klanten een toenemende vraag naar BI oplossingen hebben, maar dat BI in uw organisatie geen focusgebied is of dat specifieke kennis mist. Een samenwerking kan in dat geval uitkomst bieden. Wij hebben de BI expertise in huis die u kunt inzetten bij uw klanten. U hoeft geen nee te verkopen en loopt geen omzet mis!

  Als partner van Orange Insights kunnen uw klanten profiteren van onze BI oplossingen en expertise. Wij bieden een professioneel partnermodel.

 

 

 

 

 

 

  Vacatures

  Werken bij Orange Insights