Blijf uw concurrenten voor door unieke inzichten vanuit uw data

Uw data heeft u veel te vertellen. Hoe u het inzet, dat is aan u. Data kan onder andere ingezet worden om inzichten te creëren die u een concurrentievoordeel opleveren.

  • Forecasting op basis van scenario’s
  • Root-cause analyses
  • Zet data in om uw processen te verbeteren

    Door het meetbaar maken van processtappen heeft u inzicht in de te behalen efficiency- en effectiviteitsvoordelen

De weg naar ultiem inzicht voor uw organisatie

De stappen naar een volledig custom dashboard speciaal voor u

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om data binnen uw organisatie in te zetten. Wel zo makkelijk als u zelf nog geen helder beeld hierbij heeft. Heeft u dat wel? Dan specificeren wij dat samen met u. Vervolgens stellen wij een plan op, waarin wij op een heldere manier verwoorden hoe wij u gaan helpen uw data om te zetten in waarde. Als alle puntjes op de i staan, dan gaan wij voor u bouwen! Het resultaat zal u verbluffen. U kunt nu verder met waar u goed in bent: De organisatie naar een groeicurve sturen!

Belangrijk om te vermelden is dat u nauw betrokken wordt bij het hele proces. U kent uw bedrijf als geen ander, en wij koppelen deze kennis aan onze kennis op het gebied van BI. Uw behoefte is onze prioriteit.

1

Wij denken met u mee

U wilt iets doen met u data. Maar wat u precies wilt, dat heeft u nog niet helemaal duidelijk voor uzelf. Of u heeft al wel een duidelijk beeld voor ogen, maar u weet niet precies wat de mogelijkheden zijn of hoe u vorm moet geven aan de inzet van data. In dat geval denken wij graag met u mee. Onze professionals leven voor het oplossen van data-gerelateerde vraagstukken. Wij gaan met u kijken hoe data in uw geval het beste ingezet kan worden. Zo zullen wij kijken naar wat uw organisatie zo uniek maakt en naar welke prestatie-indicatoren belangrijk zijn voor u. Ons doel is om een product neer te zetten wat aansluit bij uw informatiebehoefte.

Ook zal hierbij gekeken worden naar de huidige stand van zaken op het gebied van rapporteren, en de ambitie die u op dit vlak heeft.

2

Wij stellen samen met u een plan op

Wanneer wij geformuleerd hebben waar de behoefte precies ligt, gaan we een plan opstellen om uw ambitie op het gebied van rapporteren te realiseren. In dit plan wordt beschreven hoe wij u gaan voorzien in de behoefte die u heeft. Ook worden en ijkmomenten beschreven, waarbij u inzicht krijgt in de voortgang.

3

Wij bouwen de oplossing voor u

Als u enthousiast wordt van het opgeleverde plan, dan gaan wij aan de slag om de oplossing te bouwen. Dit doen wij uiteraard in goed overleg met u. Gedurende het opbouwen van de oplossing wordt u op de vastgestelde ijkmomenten meegenomen in de ontwikkelen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij de oplevering, en voelen wij ons comfortabel in de ontwikkeling. Zo weten wij allemaal dat het de goede kant op gaat, en kunnen indien nodig bijsturen. Tussendoor even langs lopen bij onze consultant mag natuurlijk ook altijd. Deze zit namelijk in bijna alle gevallen gewoon bij u op locatie. Lekker makkelijk en laagdrempelig.

4

Start met succesvol ondernemen!

Het enige wat u nog hoeft te doen na de oplevering is uw kennis en inzicht verrijken aan de hand van de opgeleverde oplossing. U kunt (verder met) succesvol ondernemen, door te sturen op basis van data, en in te grijpen indien nodig.

Op maat gemaakte dashboards | PLAYGROUND

Aanvragen op maat gemaakt dashboard

    Wilt u meer dan één custom oplossing? Wilt u bijvoorbeeld uw organisatie naar een data-gedreven organisatie tillen? Ook in dat proces ondersteunen wij u graag. Kijk u dan eens bij onze BI-Roadmap