Categorieën
Nieuws Trainingen

Power BI verdiepingstrainingen

Training gericht op specifieke BI onderwerpen!

Wil jij extra inzichten toevoegen aan je basiskennis over Power BI en echt de volgende stap maken in het creëren van impact met data? Volg dan nu één of meerdere verdiepingstrainingen. Alle trainingen zijn interactief en iedereen krijgt alle ruimte om te experimenteren en te oefenen met de functionaliteiten van Power BI. We gaan hierin een stap verder de diepte in, in vergelijking met de basistrainingen. Aan de slag met praktijkgerichte data en het ontwikkelen van Power Query’s, DAX of visualisaties in jullie eigen huisstijl! Schrijf je onderaan de pagina nu snel voor één of meerdere trainingen in, want VOL =VOL!

Inhoud trainingen

Power Query

In deze trainingen komen de volgende onderwerpen aan bod:

Heb je basiskennis van Power BI, maar wil je nog meer halen uit de mogelijkheden van data-analyse? Volg dan onze verdiepingstraining Power Query. In deze training komen alle belangrijke functies van Power Query aan bod. Door middel van Power Query kan data getransformeerd worden tot bruikbare data. Dit geeft jouw Power BI Rapportage de start die het verdient! Na deze training ben je in staat verschillende transformatietechnieken in te zetten op jouw eigen database, en zo jouw organisatie inzicht te geven die het nodig heeft.

Data

Kies uit één van de mogelijkheden:

14 april 2022 | 09:00 – 12:30

19 mei 2022 | 09:00 – 12:30

Dax

In deze trainingen komen de volgende onderwerpen aan bod:

Heb je basiskennis van Power BI, maar wil je nog meer halen uit de mogelijkheden van data-analyse? Volg dan onze verdiepingstraining DAX. In deze training komen alle belangrijke functies DAX aan bod. Aan het einde van de training ga je weer naar huis met een rugzak vol tools om de data-analyse binnen jouw organisatie naar een hoger plan te tillen!

Data

Kies uit één van de mogelijkheden:

21 april 2022 | 09:00 -12:30

2 juni 2022 | 09:00 – 12:30

Visualisatie

In deze trainingen komen de volgende onderwerpen aan bod:

Heb je basiskennis van Power BI, maar wil je nog meer halen uit de mogelijkheden van data-analyse? Volg dan onze verdiepingstraining Visualisatie. Visualisatie is vaak een onderschat onderdeel van data-analyse. Maar dit is zeker heel belangrijk. Zo kijken wij tijdens deze training verder welke visualisaties je in welke situaties gebruikt, wat de valkuilen zijn en waar je een visualisatie het beste kunt plaatsen. Alles valt of staat met gebruiksgemak en leesbaarheid. Dit bepaald of jouw rapportages gebruikt gaan worden, of niet.

Data

Kies uit één van de mogelijkheden:

16 juni 2022 | 09:00 – 12:30

Kennis van Power BI aspecten vergroten?

Kies een onderwerp of volg ze allemaal!

 • Voor wie?

  Wil jij extra inzichten toevoegen aan je basiskennis over Power BI en echt de volgende stap maken in het creëren van impact met data? Volg dan nu één of meerdere verdiepingstrainingen. We gaan hierin een stap verder de diepte in, in vergelijking met de basistrainingen. Aan de slag met praktijkgerichte data en het ontwikkelen van Power Query’s, DAX of visualisaties in jullie eigen huisstijl!

 • De trainers

  De training wordt gegeven door Richard Schenkel of William Paauw, beiden Business Intelligence consultants bij Orange Insights. Zij hebben al vele organisaties geholpen met de vertaling van data naar bruikbare inzichten. Op deze manier hebben organisaties meer grip gekregen op hun interne processen en prestaties.

 • Richt je op jouw interesse!

  We bieden deze verdiepingstrainingen onafhankelijk van elkaar aan. Dus ben je bijvoorbeeld enkel benieuwd naar de DAX training? Geen probleem, schrijf je enkel hiervoor in.

 • Slechts €495,- per training inclusief lunch!

  De kosten voor de gehele training (09:00-12:30) bedraagt € 495,-. Liever incompany een training volgen? Neem even contact op! Daarnaast wordt elke training een lunch verzorgd. Zo ga je niet alleen de deur uit met nieuwe kennis, maar ook met een goed gevulde maag.

Enthousiast en benieuwd geworden naar de trainingen? Schrijf je in en we zien je graag tijdens onze trainingen!

  Data voor training Power Query

  Data voor training DAX

  Data voor training Visualisatie