Categorieën
Geen categorie

Inzicht tijdens de vakantie

Business Intelligence vakantiekracht

Maak kennis met Daan, terwijl jij kunt genieten van een welverdiende vakantie!


Het is namelijk niet altijd makkelijk om de boel de boel te laten zonder te weten hoe je bedrijf ervoor staat, tussendoor wil je grip houden, bijsturen waar nodig en met een gerust gevoel vakantie vieren.


Gelukkig hebben wij de oplossing en willen je graag voorstellen aan Daan! De ideale (digitale) vakantiekracht. Daan houdt je op de hoogte van cijfers en ontwikkelingen, waar je ook bent en op ieder gewenst moment. Verloopt de omzet nog volgens verwachting? Betalen de debiteuren nog binnen de betaaltermijn? Komt mijn liquiditeit misschien in gevaar? Daan heeft de antwoorden zonder dat je je luie stoel hoeft te verlaten, hij kan je zelfs informeren wanneer bepaalde cijfers aandacht nodig hebben.


Op vakantie met Business Intelligence!

Met een gerust hart op vakantie

  • Elk moment grip op je organisatie

    Ik hou je op de hoogte van cijfers en ontwikkelingen, waar je ook bent en op ieder gewenst moment.

  • Inzicht in financiën

    Verloopt de omzet nog volgens verwachting? Betalen de debiteuren nog binnen de betaaltermijn? Komt mijn liquiditeit misschien in gevaar? Ik vertel het je direct!

  • Vakantie? Geen probleem voor mij!

    Nu de vakantietijd aanstaande is horen wij  onrust bij organisatie. Kun je wel gerust op vakantie? Zeker! Met mijn hulp en inzicht kun jij met een gerust hart op reis!

Enthousiast en benieuwd geworden hoe ik jouw met een gerust hart op vakantie ga sturen? Vul in en ik bel je op een geschikt moment!